Modni nakit za modne kuje

Svatko voli vidjeti gotov umjetnički modni nakit luksuzne marke koje lutke nose na modnoj pisti. Možda netko zbog svoje veličine čini svemirski, a drugi se pitaju da li to “tko nosi”. Odgovor je: Naravno. Nositi ovu vrstu nakita koji je staviti, blago ekscentričan, odlučuju se modne fanatičare, ne stidniju se ističu iz sivog prosjeka i bude stalno u središtu pozornosti – i pogled na ulicu. Modna pravila za nošenje takvoga nakita su: nikad ne kombinirati velike naušnice s velikim lancem! Ta činjenica stvara pretjeran izgled, što nije poželjno čak i za osobe s dugim vratovima. Ako imate kratak vrat, nemojte nositi ogrlicu sa masivnim bluzu s visokim ovratnikom – to je greška koju mnogi čine.

U isto vrijeme nošenja nakita u srebro, zlato i ružičaste boje su dopuštene. Narukvice i naušnice su izvrsna kombinacija. Nije nužno da se podudaraju, važno je da se međusobno ne isključuju. Nošenje nekoliko slojeva lanaca je dopuštena, ako su vaša odjeća neprimjetna i diskretna. To se ostavi da stoji dužine jednog ogrlica ili debljine – samo da se ne “udara” s drugima ogrlicama.

Preporučuje se da vaš okvir je uvijek na raspolaganju sa klasičnim modnim nakitom koji nikada ne izlazi iz mode. Ovdje govorimo o biserima i dragom kamenju, koji su široko upotrebljivi – također za posebne prigode i za svakodnevnu upotrebu. Međutim, uvijek imajte na raspolaganju više elegantan komad nakita kojeg će nositi tijekom svečanim prigodama. Nije bitno da kamenja u prstenje, ogrlice i naušnice koje su nosili u istoj boji ili stilu. Ključ je da odgovara dobro. Kupite modni nakit od različitih vrsta, tako da ćete uvijek biti u trendu. Ako kupite jedan te isti nakit će iz mode čim ponovno okreni modni krug. Drzni modni nakit dopunjujte sa jednostavnima dijelovima. Žene sa širim zglobovima trebaju izbjegavati nošenje previše narukvica odjednom.