5 savjeta za gušće trepavice

Zdrave, guste trepavice učinit će vaše oči ljepšima i istaknutijima, ali to ne znači nužno da morate uložiti u ekstenzije. Postoji cijeli niz metoda kojima se možete poslužiti da postignete svoj cilj na prirodan način. Želite li se u roku od maksimalno nekoliko mjeseci probuditi s mnogo upadljivijim trepavicama, jednostavno odaberite i slijedite neku od sljedećih pet metoda!

Masirajte si kapke

Prokrvljenost je ključna za rast kako kose, tako i trepavica. Želite li trajne rezultate, svako jutro nakon što se probudite i svaku večer prije spavanja namažite oba kapka hranjivim uljem i priuštite im temeljitu masažu. Rezultati bi trebali biti vidljivi unutar samo nekoliko mjeseci!

Četkajte svoje trepavice

Mnoge žene misle da četkanje šteti njihovim prirodnim trepavicama i zbog toga ga izbjegavaju u širokom luku. To, međutim, nije istina, iako se, naravno, ne bi trebalo pretjerivati. Stavite li nekoliko kapi vitamina E na čistu četkicu i njome prelazite preko trepavica dvaput dnevno, već ćete nakon nekoliko tjedana moći vidjeti rezultate!

Napravite ulje od limunove kore

Naribajte koru limuna i stavite ju namakati u maslinovo ulje. Nakon nekoliko tjedana, možete ga početi koristiti tako da umočite čistu četkicu u ulje i njome ga nanesete na trepavice. Radite li to svaki dan prije spavanja, one će postati gušće u roku od nekoliko mjeseci!

Nanosite aloe vera gel

Aloe vera sadrži mnogo hranjivih sastojaka koji će vašim trepavicama dati sve što im treba za brži rast. Nanesite nešto gela čistom četkicom svaku večer prije spavanja, a za najbolje rezultate, nastavite to raditi barem mjesec dana!

Koristite toplo maslinovo ulje

Osim limunove kore i aloe vera gela, i maslinovo se ulje često koristi za povećanje gustoće trepavica. Najbolje ga je nanositi toplog, i to dvaput dnevno kroz nekoliko mjeseci. Uđe li vam to u naviku, možete biti sigurni da ćete ubrzo početi primjećivati rezultate!